De dienst ‘Naar werk’. Het doel van deze dienst is om de klant die het werk kan hervatten, te plaatsen in een regulier (betaald) dienstverband, rekening houdend met de (medische) beperkingen. Tevens hebben wij ervaring met het starten met een eigen bedrijf.

Wat kan Accares u bieden?
Gedurende dit traject gaan wij uw CV en uw sollicitatiebrief opnieuw beoordelen, aanpassen en up-to-dat maken. Tevens kunnen we een sollicitatiegesprek oefenen, maar ook hoe je het beste kunt netwerken. Ook het zoeken naar vacatures en het benaderen van bedrijven horen in dit traject thuis.
Indien u uw eigen bedrijf wilt starten krijgt u ondersteuning in alles wat te maken heeft met de opstart van uw eigen bedrijf. Bijvoorbeeld: het schrijven van een ondernemersplan, wat komt er allemaal kijken bij het opstarten van een eigen bedrijf etc.

Hoe kunt u deze dienst(en) aanvragen?
In een gesprek met uw contactpersoon van het UWV (bijvoorbeeld een verzekeringsarts, een arbeidsdeskundige, een werk coach of een re-integratiebegeleider) geeft u aan dat u gebruik wilt maken van deze dienst “Naar Werk”. Als uw contactpersoon van het UWV dezelfde mogelijkheden ziet, dan meldt hij/zij u aan bij Accares. Wij komen dan bij u thuis voor een kennismakings- en intakegesprek. Belangrijk is dat u een goede “klik” krijgt met uw begeleider, de adviseur werk van Accares.

Neemt u gerust contact met ons op als u nog meer vragen over deze diensten heeft.