[lead class=”page-about”]
[note]Heeft u te horen gekregen dat u naar ander werk op zoek moet gaan, dan kan dat onzekerheid geven, U wilt en zult ook uit die situatie komen, want er is werk. En werk is belangrijk; het biedt zingeving, een inkomen en sociale contacten. We begeleiden u in een intensief traject effectief naar ander werk. Dat kan in dienstverband zijn of als zelfstandige. Omdat de vaste baan voor het leven niet meer bestaat, helpen we u ook met het leggen van een basis voor de toekomst, zodat u aan het werk blijft, voor welke werkgever dan ook.[/note]

Waarom een outplacementtraject (ook voor 50+)?
Accares is dé specialist voor de ervaren werknemer op de arbeidsmarkt. We kennen de arbeidsmarkt en weten hoe werkgevers in het algemeen tegen ervaren werknemers aankijken.
Ervaren werknemers zijn in hoge mate betrokken, betrouwbaar, nauwkeurig, sociaal vaardig, mentaal weerbaar en klantgericht. Mogelijke vooroordelen ten opzichte van jongere collega’s zijn salaris, gezondheid, flexibiliteit, omgaan met de nieuwste ontwikkelingen en opleidings-bereidheid. Welk punt het ook is, we maken het bespreekbaar en helpen u deze te pareren.
We laten u zien hoe u kunt netwerken en uzelf het beste kunt presenteren. U krijgt persoonlijke begeleiding van een ervaren loopbaancoach die als geen ander weet wat u nodig heeft om weer aan het werk te komen. Al vele werknemers zijn door Accares met volle tevredenheid van werk naar werk begeleid.

Neemt u gerust contact met ons op als u nog meer vragen over deze diensten heeft.

[/lead]