De dienst ‘Werkfit maken’. Deze dienst is voor klanten die het werk nog niet kunnen hervatten en helpt de klant om geschikt te worden voor het in de toekomstgericht doen van (betaalde) werkzaamheden, of voor het volgen van een opleiding (omschrijving UWV).

Wat kan Accares u bieden bij deze dienst?
Tijdens dit traject gaan wij onderzoeken welke beroepen u leuk vindt, wat uw kwaliteiten en valkuilen zijn, wat voor u belangrijke voorwaarden voor werk zijn. Dat kunnen wij door het uitvoeren van een beroepskeuze(zelf)onderzoek. Daarnaast gaan we u deelgenoot maken van de sociale netwerken (Linkedin). We maken een actueel Curriculum Vitae en (motivatie/sollicitatie) brief. Wij gaan zoeken naar passend vrijwilligerswerk of stage-/ werkervaringsplaatsen.

Hoe kunt u deze dienst(en) aanvragen?
In een gesprek met uw contactpersoon van het UWV (bijvoorbeeld een verzekeringsarts, een arbeidsdeskundige, een werk coach of een re-integratiebegeleider) geeft u aan dat u gebruik wilt maken van deze dienst “Werkfit maken”. Als uw contactpersoon van het UWV dezelfde mogelijkheden ziet, dan meldt hij/zij u aan bij Accares. Wij komen dan bij u thuis voor een kennismakings- intakegesprek. Belangrijk is dat u een goede “klik” krijgt met uw begeleider, de adviseur werk van Accares.

Neemt u gerust contact met ons op als u nog meer vragen over deze diensten heeft.