[lead class=”page-about”]

[note]Het was fijn om te worden begeleid door de adviseur werk van Accares. Ik was redelijk onzeker over mijn toekomst. Accares heeft mij gecoacht op mijn arbeidsmogelijkheden, via een stage ben ik uiteindelijk in een betaalde functie terechtgekomen. Dankzij het netwerk van Accares is dat gelukt. Ik ben erg blij met mijn baan en bedank de adviseur werk. Rianne[/note]

 

[/lead]

Door mijn arbeidshandicap kon ik mijn werkzaamheden als heftruckchauffeur niet meer uitvoeren. Dankzij Hans ben ik na de beroepskeuzetest en professionele coaching nu werkzaam als machinist bij NS. Ik vervoer dagelijks vele duizenden passagiers en heb “mijn droombaan” kunnen realiseren. Jeffrey.

Persoonlijk en betrouwbaar. Ze komen thuis. Ik ben als Wajonger nu aan de slag, dankzij mijn coach van Accares. Tessa K.

Ik was net gescheiden en was mijn baan kwijt door een re-organisatie. Door diverse persoonlijke effectiviteit-coaching ben ik dankzij Accares verder gekomen. Mijn werkfit traject is daarmee succesvol. Nu ga ik met de coach een traject naar werk vervolgen. Henk S.

Door bemiddeling van Accares heb ik nu mijn taxipas kunnen halen en mag ik doen wat ik erg graag doe: het dagelijks vervoeren van kinderen, ouderen en zieken naar scholen, ziekenhuizen en zorginstellingen. W. uit Renkum